• webshoppanel1

frontinfo

 • icon Paket 1
 • icon Paket 2
 • icon Paket 3
 • icon Paket 4
 • icon Paket 5
 • icon Paket 6
 • icon Paket 7
 • icon Paket 8
 • icon Paket 9
 • icon Paket 10
 • icon Paket 11
 • icon Paket 12
 • icon Paket 13
 • icon Paket 14

PAKET #1

aventyrgolf title

(10 pers)

369:- per person

Ha en lugn kväll med vännerna och ta en tur på Karlskronas finaste och sjönära äventyrsgolfbana där ni får uppleva stora delar av Karlskronas Världsarv i miniatyr. Här kan ni  se vår träfigur Rosenbom samt Kung Karl den XI och kända byggnader som t.ex Kungshomsfort, Repslagarebanan, Grevargården med flera. Efter att ha gått över den 18 håliga banan tar ni er ut till Karlskrona Bastuflotte för skön bastu och bad i badtunna under 2 timmar.

[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler el färre personer)


bokaknapp liten

PAKET #2karlskrona bastuflotte-aquaglidegt

aquaglide title

(10 pers)

429:- per person

Testa vår AQUAGLIDE och upplev en uppfriskande åktur!
I detta paket ingår en timmes fartfylld upplevelse i vår Aquaglide samtidigt som
ni kopplar av mellan varven på Karlskrona Bastuflotte under 2 timmar.

[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler el färre personer)


bokaknapp liten

PAKET #3

lasergame titel

(10 pers)

509:- per person

Häftig utmaning i en spännande miljö!
Var med och utmana dina motståndare under en timme (3 spel per 20 min) och se upp för överaskande luftvärns anfall i den rymliga inomhusarenan Area 51 på hela 600 kvm. 
När svetten droppar som mest från hakan är det dags för en välförtjänt relax. Svalka av er på Karlskrona Bastuflotte i två timmar och få tillfälle att prata om tidigare utmaningar i en  skön och avkopplande miljö mitt ute i skärgården. Restaurang på Lasergame anläggningen finns att tillgå!

[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler el färre personer)


bokaknapp liten

PAKET #4
victoripaintball

paintball title

(10 pers)

620:- per person

Ett kanonpaket kryddat både med spänning och avslappning! 

Detta paket innehåller actionladdad paintball i ca två timmar. Ingår gör semimarkör, overall,
 handskar, mask och magasin med 100 bollar. Efter en rejäl omgång paintball sadlar ni om 
för tre timmars skön relax i badtunna och bastu på Karlskrona Bastuflotte. 
På paintball-anläggningen finns grillmöjligheter om så önskas.


[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler el färre personer)

bokaknapp liten

PAKET #5
verk kajak1

kajak title

(10 pers)

579:- per person

Upplev vår vackra skärgård från en kajak!

Inledelsevis ges en instruktion av erfarna kajakentusiaster på ca 30 min där ni får lära er tips & trix samt saker som är bra att veta inför en trevlig & skön men även säker kajaktur. Förutom kajak och paddel ingår även flytväst, kapell, pump och sjökort. Efter introduktionen ger ni er ut i valfritt väderstreck i 3 timmar för att avnjuta vårt kära vatten på nära håll. För er som inte vill paddla på egen hand kan vi erbjuda guide som följer med under hela paddlingen, detta mot en extra kostnad. Efter paddelturen sammansluts gruppen och avslutar med två timmars relax på Karlskrona Bastuflotte. Sjunk ner i den 38 gradiga badtunnan eller varför inte svalka av sig med ett härligt dopp i havet! Grillmöjligheter efter paddlingen finns, meddela oss gärna så vi kan förbereda grillarna!

(Paketet går att anpassa för fler el färre personer)


bokaknapp liten

 

PAKET #6

saltstank

adrenalin title

(10 pers)

780 :- per person

Låt adrenalinet pumpa i en fart från 600 hk!

Detta paket tar er på en fartfylld R.I.B tur förbi Stumholmen och Trossö där ni kan se Örlogshamnen och Repslagarbanan, därefter går färden via Högholmarna ut mot Aspö och vidare till Kungsholmsfort där R.I.B båten stannar till några minuter för pusta ut. På våg tillbaka gör kapten en gir vid Drottningskär och sedan tillbaka in mot Trossö förbi Godnatt och vidare in mot Karlskrona inneskärgård där Karlskrona Bastuflotte väntar med värmd badtunna och varm bastu. Väl här låter ni pulsen varva ner i två timmar. Låt oss ge er den optimala kombinationen av adrenalin och avkoppling!

[Båttransport från Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för 10 pers eller fler)

bokaknapp liten

PAKET #7

gaddsafari titlegaddsafari

(10 pers)

979:- per person

1 259:- per person (inkl 3-rätters middag)

En riktig sportfiskedag med guider som vet vart gammelgäddan står och lurar!

Detta paket börjar med ca tre timmars gäddsafari där kvalitativa båtar och utrustning ingår. Gäddsafarit leds av erfarna och inbitna guider som visar vägen till vikar och vass för en lyckad fiskedag. "När storfiskarn talar om hur stora fiskar han fått" njuter han bäst på Karlskrona Bastuflotte. Här stannar ni i två timmar och drömmer er bort efter en lång fiskedag på havet och förhoppningsvis få kunna avsluta dagen med en vacker solnedgång.

Restaurang efter gäddsafarit finns att tillgå! Meny: Klicka här--->


[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för 10 pers eller fler)

bokaknapp liten

PAKET #8

sightseeing title

(10 pers)

1125:- per person

Relax, Fart, Spänning, Historia, Restaurang...
Varför inte låta oss ge er en helhetsupplevelse!

Ni börjar på Karlskrona Bastuflotte där ni får chans att avnjuta bastu och badtunna tillsammans med vänner eller kollegor i 2 timmar. När ni är färdigbadade så blir ni hämtade av en R.I.B båt för en fartfylld tur ut i vår vackra skärgård. Turen går ut i östra skärgården och närmare bestämt till Torumskär där U137 förliste en mörk oktober kväll 1981. Vi tar en sväng ut till inseglingen vid Flakskär och visar er leden in där allt gick så fel för ungefär 30 år sedan. Vi åker sedan via smala passager och militärleder tillbaka in mot Karlskrona och vidare ut till Kastellet på Drottningskär. Efter ca 1,5 timmes R.I.B-färd lämnar vi er här och ni har chans att avnjuta en middag på Kastellet varefter ni tar er med Aspöfärjan tillbaka in till Karlskrona.
För tidtabell
 
KLICKA HÄR!.
Priset exkluderar måltid 
på Kastellet. För meny Restaurang Kastellet, KLICKA HÄR! Båttransport ut till Karlskrona Bastuflotte inkluderas inte i ovanstående. Om ni inte har möjlighet att arrangerar detta själva kan Karlskrona Bastuflotte erbjuda transport fr. 595:- (från gästhamnen i Karlskrona).

(Paketet går att anpassa för 10 pers eller fler)

bokaknapp liten

PAKET #9

salsafari title

(10 pers)saltstank utklippan

1225:- per person

Saltstänk´s R.I.B tar er utomskärs och angör sveriges sydostligaste utpost ca 30 minuter efter att ni har lämnat Trossö. På Utklippan tar ni en kort rundtur och kanske en fika och därefter så tar kapten och färdar er runt Utklippan där ni högst trolig får se sälar. Detta är en fantastisk tur och ett exotiskt utflyktsmål. Ni får uppleva RIB utomskärs och får upptäcka både Utklippan och delar av vår fantastiska skärgård. Har ni inte varit på Utklippan så är detta ett måste! Via östra skärgården via smala passager tar R.I.Ben efter en ca 3 timmar lång rundtur er åter tillbaka till Karlskronas inneskärgård. Väl här lägger kapten till och lämnar av er på Karlskrona Bastuflotte där ni får koppla av och njuta av bastu och bad i badtunna under 2 timmar. 

Båttransport hem från Karlskrona Bastuflotte inkluderas inte i ovanstående. Om ni inte har möjlighet att arrangerar detta själva kan Karlskrona Bastuflotte erbjuda transport fr. 595:- (till gästhamnen i Karlskrona).

(Paketet går att anpassa för 10 pers eller fler)

Mer info om Utklippan hittar ni här:

WEBBKAMERA

VISIT BLEKINGE

STATENS FASTIGHETSVERK

KRONPRINSESSAN VICTORIA OCH DANIEL SPENDERADE BRÖLLOPSNATTEN PÅ UTKLIPPAN

bokaknapp liten

 

PAKET #10

mtb titlemtb3tim

(10 pers)

1525:- per person

Upplev fart och äventyr längs stigar och små vägar i Karlskronas natursköna område. Vi börjar med gmg av mtb cyklar och dess funktioner samt tillpassning för varje deltagare. Mtb cyklarna är av främsta kvalite med hydrauliska skivbromsar, ställbar framgaffel för dämpning etc. Efter att vi övat olika växlingstekniker och bromstekniker, beger vi oss sen iväg gemensamt med ledning av instruktör. Färden går längs skogsvägar, stigar och små sköna stråk. Under turens gång övar vi olika tekniker för att passera hinder såsom stubbar, rötter, steniga partier etc. Längs halva vägen gör vi ett stopp och fikar. Det går fint att vara nybörjare och vi anpassar farten så att alla hänger med. Självklart ingår det instruktör/guide, mtb cykel och hjälm. Efter ca 3 timmar packar ni ihop och samlar er för att sänka tempot. Nu väntar 2 timmar relax på Karlskrona Bastuflotte med uppvärmd bastu och badtunna mitt ute i vår bländande skärgård.

[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler eller färre personer)

bokaknapp liten

PAKET #11

mtbfirning titlemtb firning

(10 pers)

2125:- per person

Utmana dig och testa på firning nerför 30m hög klippa för att därefter fortsätta med mtb cykling längs stigar och grusvägar! Vi börjar med att tillpassa klätterselar och firnings utrustning och därefter beger vi oss till klippan. Efter genomgång på firningstekniken firar vi nerför klippan. Då alla genomfört momentet vandrar vi tillbaks längs klippan och därefter väntar mtb cykling längs stigar och vägar. Vi använder oss av mtb cyklar med ställbar framgaffel och hydrauliska skivbromsar, och efter att ha provat broms och växlingstekniker ger vi oss ut i terrängen. Färden går längs skogsvägar, stigar och små sköna stråk. Under turens gång övar vi olika tekniker för att passera hinder såsom stubbar, rötter, steniga partier etc. Längs halva vägen gör vi ett stopp och fikar. Det går fint att vara nybörjare och vi anpassar farten så att alla hänger med. Självklart ingår det instruktör/guide, firnings utrustning, mtb cykel och hjälm. Efter en fullspäckad dag på ca 5 timmar fylld med äventyr, packar ni ihop och samlar er för att sänka tempot för skön avkoppling. Nu väntar 2 timmar relax på Karlskrona Bastuflotte med uppvärmd bastu och badtunna mitt ute i vår bländande skärgård.

[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler eller färre personer)

bokaknapp liten

PAKET #12

segwayheader

(10 pers) 

499:- per person

Lägg ribban högt! Börja festligheterna med ett Segway-äventyr!
Alla får hjälp att komma igång med hjälp av en instruktör och sedan friåka och öva på teknikbanor, 
innan vi avslutar med ett tävlingsmoment med 100% skrattgaranti! Segwaytid ca 1,5 tim. 
Efter detta fortsätter äventyret till havs, raka vägen ut till Karlskrona Bastuflotte där 2 timmars bastu och badtunna väntar. 

[Båttransport till och från Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för 8-16 pers)

bokaknapp liten

PAKET #13

ÖL-bryggeri, Middag & Bastuflotte

 

(10 pers)

830:- per person

Tillsammans med Bryggeri Skeppsgossen tar vi dig på en trevlig guidetur genom Karlskronas mikrobryggeri, en väldigt uppskattade upplevelse! 
Lyssna på berättelser och spännande fakta om ölens historia och se och hör hur allt egentligen går till.
Samtidigt bjuds det på enklare mat i form av ärtsoppa eller mustig gryta och till detta bjuds såklart Skeppsgossens goda ÖL i dess olika sorter. Bryggeritid ca 3 timmar. 
Efter bryggeriet tar ni er till Skeppsbrokajen i Karlskrona gästhamn för fortsätta med skön bastu och badtunna på Karlskrona Bastuflotte under 2 timmar.
bryggeri logga2top16-635649058833101769

[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler el färre personer)

 bokaknapp liten


PAKET #14

Bubbleball & Bastuflotte

(10 pers)

680:- per person

Tillsammans med Event14 ser vi till att du och dina kollegor, vänner m fl få en uppstudsande upplevelse,
genom att spela fotboll iklädda luftfyllda skyddsvästar i form av bollar. 
En fartfylld aktivitet, där ni på ett säkert sätt kan tackla dina motspelare. Garanterat skratt, fart och härliga närkamper.
Efter en svettig match bubbleball väntar två timmars avkoppling på Karlskrona bastuflotte. 

Bubbleball2016

[Båttransport T/R Karlskrona Bastuflotte går att välja till]
(Paketet går att anpassa för fler el färre personer)

 bokaknapp liten

Karlskrona Bastuflotte Rollup


 • Njut av skön relax i varm bastu eller badtunna samtidigt som du blickar ut över Karlskronas bländade skärgård! Vi finns tillgänglig för dig och ditt sällskap vinter- som sommartid. Vi välkomnar stora som små grupper!