• webshoppanel1

frontinfo

bastuflottenrubrik FLOTTE

Mått: 4x10 meter

Bärkraft: 9 400 kg

Kapacitet: ca 20 pers

Flottens placering: Karlskrona skärgård

Säsong: Året runt

DSC 0466

Fotograf12

BASTU

Lyxig bastu med panorama fönster ut mot den bländande skärgården. Utrymmet är anpassat för upp till 12 personer och är utrustat med en vedeldad bastuugn på hela 18kW inkl integrerad vattentank på 20 liter för het ångbastu. Bastun är även utrustad med belysning för den lilla extra mysfaktorn. Fördelen med rund bastu, jämfört med traditionell bastu, är att värmen fördelas på ett mycket jämt och behagligt sätt. Det blir samma temperatur uppe som nere i bastun och pga luftspalten i golvet fås bra cirkulation. Utöver den härliga bastun finns ett omklädningsrum där man kan förvara sina kläder och andra saker.
BADTUNNA

Strax utanför bastudelen finns en rymlig badtunna med plats för upp till 10 personer. Tunnan är så klart placerad under öppen himmel, för härliga stjärnklara sommarkvällar eller snöiga vinterdagar. Den är utrustad med en rostfri vedeldad kamin som normalt sett eldas upp till en temperatur på ca 40 grader.

 

Karlskrona Bastuflotte-Badtunna

 

 

 

 


vrigutrustning

 

ÖVRIG UTRUSTNING

för allas trevnad och säkerhet:

Ljudanläggning: 3,5 mm AUX in, USB, CD, Radio.
Ljusanläggning: Belysning i omklädningsrum, bastu och badtunna, undervattensbelysning vid badstege, downlights runt hela flotten.
Övrigt: Poolbricka, stäva med skopa, bord, bänkar, stuvfack, badstege, livboj och säkerhetsräcke. 

(Flotten är larmad)

 


bokaknapp liten


 

 

Priser Bastuflotten

 

 

 

 

Karlskrona Bastuflotte Rollup


  • Njut av skön relax i varm bastu eller badtunna samtidigt som du blickar ut över Karlskronas bländade skärgård! Vi finns tillgänglig för dig och ditt sällskap vinter- som sommartid. Vi välkomnar stora som små grupper!